Κατηγορίες
Σχεδόν μ' αγάπησες

ο άγγελος και ο διάβολος

ο άγγελος και τα φτερά του, ο διάβολος και η ουρά του…

Το αρνητικό του γάμου είναι ότι σε υποχρεώνει να μένεις με ένα άλλο που μπορεί να μην ταιριάζεις τελικά..

Εγώ δεν πάω με παντρεμένες, αν ήθελα θα πήγαινα με την γυναίκα μου

Η αγωνία του άνδρα: «Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά».

Η αγωνία της γυναίκας: «Ποια είναι αυτή που θα μας φάει τα λεφτά».

Η γυναίκα όπως είπαμε, φυσιολογικά επιλέγει σύντροφο με βάση την ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών. Αυτός που έχει τα κατάλληλα προσόντα είναι εκείνος με τον ισχυρό οργανισμό, με το ευφυές μυαλό και με την τρυφερή καρδιά. (όροφοι Πλάτων).

Γι αυτό αν νομίζει ότι τα βρίσκει και τα τρία σε κάποιον, αφιερώνεται σε εκείνον, ενώ αν δεν τα βρίσκει, τα συνδυάζει και από άλλες «πηγές» εφόσον μπορεί. Η ισχύς και τα προσόντα που έχει κάποιος, καθορίζουν την τύχη του στον ανταγωνισμό του με τους άλλους κατά την επιλογή συντρόφου. Εκεί κερδίζει αυτός που υπερέχει. Η έλλειψη δύναμης όμως και προσόντων δεν επηρεάζει την επιθυμία του να βρει τον καλύτερο σύντροφο. (δίνοντας την ευκαιρία στον άλλο να οργιστεί: «κοίτα να δεις θράσος»).

Μεταφορικά σε κυνική περιγραφή, ο άνδρας αφήνει το DNA σαν εργοδότης που ξεφορτώνει τα υλικά στον εργολάβο.  Δηλαδή την γυναίκα, που το παίρνει το φορτώνεται για να το μεταπλάσει σε κάτι πολύ ουσιαστικότερο και μεγαλύτερο. Γι αυτό οι άνδρες αναζητούν καλούς τεχνίτες να το επεξεργαστούν και οι γυναίκες καλοπληρωτές εργοδότες να την στηρίξουν.

Όταν κάποιος παίζει ψυχολογικά παιχνίδια, αναζητεί και πάντα βρίσκει, άλλους συμπαίκτες που συμπληρώνουν τις κινήσεις του ώστε να λειτουργήσει το παιχνίδι . Ένα απ αυτά είναι πχ το πρόβλημα πατρικού προτύπου και αποδοχής, κατά το οποίο η γυναίκα αναζητάει στον σύντροφο και στον φίλο τον τύπο πατέρα που θα ήθελε να έχει αλλά δεν είχε.

Ελευθερία στο σέξ είναι να επιδίδεσαι σ αυτό χωρίς διάκριση και παίρνοντας αντάλλαγμα, συνήθως χρηματικό.
………………………………….

Απελευθέρωση είναι να επιδίδεσαι σ αυτό με διάκριση και χωρίς αντάλλαγμα.
………………………………………

Η γυναίκα πρέπει να σέβεται το παρελθόν του άνδρα και ο άνδρας το μέλλον της γυναίκας. Ο άνδρας πρέπει να έχει (αξιοσέβαστο) παρελθόν και η γυναίκα σοβαρό μέλλον.
…………………………………………

Στις συντηρητικές και καθυστερημένες κοινωνίες, να βρίσκετε άνδρα με εχεμύθεια όταν κάνετε σέξ διότι στην ηθική οικονομία που επικρατεί σ αυτές, η πλούσια σεξουαλική εμπειρία της γυναίκας αντί να θεωρείται ελάττωμα και όχι προσόν..
……………………………………………….

Το καλύτερο σεξ είναι το ξέγνοιαστο. Αρκεί να μην μπερδεύεται το ξέγνοιαστο με το βαρετό.
…………………………………………………..

Οι γυναίκες παριστάνουν ότι ξέρουν τι θέλουν (ενώ αυτό που νομίζουν ότι θα πετύχουν δεν γίνεται και δεν υπάρχει πουθενά). Οι άνδρες παριστάνουν ότι δεν ξέρουν τί θέλουν..(αυτό που θέλουν είναι οφθαλμοφανές και απλούστατο.. δηλ. σεξ)
………………………………………………..

Δεν πρέπει να περηφανεύεσαι όταν η γυναίκα βγάζει μαζί σου μαζοχισμό, γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν της φτάνει η αντίστοιχη διέγερση από το πάθος σου (ή από τα μικρά προσόντα σου)..